Over mij

Wat ontzettend leuk dat je mijn pagina bekijkt.

Mijn naam is Joyce de Lange-Rijckenberg en sinds 2017 de trotse eigenaar van Njoyce Weddings & Events.
Ben getrouwd met Rogier en moeder van 2 ontzettend leuke kinderen, Hugo en Noor.
Ik hou enorm van tijd met mijn gezin, gezelligheid met vrienden en familie, vakanties, heerlijke pyjama dagen thuis en fotografie.

Tijdens het organiseren van onze eigen bruiloft wist ik eigenlijk al dat dit iets was wat ik geweldig vond.
Een jaar later werd ik gevraagd als ceremoniemeester bij onze vrienden. Natuurlijk vond ik dit super om te doen, maar als ceremoniemeester kreeg ik wel minder mee van de bruiloft zelf.
Ik kwam toen al snel tot de conclusie dat organiseren, dingen regelen en aansturen iets is waar ik graag mijn werk van wil maken!
Na veel ideeën, fantasieën en goede gesprekken wist ik het: professioneel ceremoniemeester zijn op bruiloften is wat ik wil doen.
Vraag maar eens rond aan mensen die ceremoniemeester zijn geweest… Velen zullen zeggen dat ze het met liefde hebben gedaan, maar helaas weinig van de bruiloft hebben meegekregen.

In mijn privéleven houd ik trouwens ook erg van feestjes organiseren.
Zo organiseer ik graag ladiesnights, de kraamborrels van mijn eigen kinderen, surprisefeestjes en tevens speelt het organiseren van zakelijke events een grote rol in mijn huidige werk.

Een bruiloft of een event is natuurlijk ontzettend belangrijk en wil je kunnen toevertrouwen aan iemand met wie je een klik hebt.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek, hartstikke leuk!
Neem gerust contact met mij op.

Veel liefs,

Joyce de Lange

 

Njoyce Weddings & Events | 06 – 23 72 67 33 | http://www.njoyce.nl | info@njoyce.nl