Bruiloft

Wat leuk jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Willen jullie zelf zorgdragen voor de organisatie? Hartstikke logisch, want dit is ook ontzettend leuk!
Natuurlijk kun je dit ook door een weddingplanner laten doen.  Echter de kosten hiervoor zijn erg hoog en het organiseren van jullie bruiloft, dat kan toch niemand beter dan  jullie zelf?!
Natuurlijk wil je iedereen laten genieten op deze bijzondere dag, een professionele ceremoniemeester is dan de beste optie!
Het is zo fijn als je je nergens druk om hoeft te maken en met al je dierbaren kunt genieten!

Wat kun je verwachten van mij als ceremoniemeester?:

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek: Als eerste hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is erg belangrijk dat we een klik hebben, het gaat natuurlijk wel om jullie bruiloft. In dit gesprek zal ik uitleggen wat ik precies doe als ceremoniemeester en kunnen jullie mij vertellen wat jullie al geregeld hebben of hoe jullie je bruiloft in gedachten hebben.
  • Whatsapp-groep: Zodra jullie voor mij hebben gekozen als jullie ceremoniemeester zal ik een whatsapp-groep aanmaken. Hierin zitten jullie als bruidspaar, (eventueel jullie eigen ceremoniemeesters), en natuurlijk ikzelf. Door deze whatsapp-groep blijf ik tijdens de gehele organisatie van alles op de hoogte. Zodra jullie iets hebben geregeld of vastgelegd sturen jullie hierover een bericht.  Hierdoor blijf ik continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Ook kunnen jullie tijdens alle voorbereidingen mij via de whatsapp-groep eventuele vragen stellen of samen sparren.
  • Draaiboek Zodra jullie voor mij hebben gekozen zal ik een conceptdraaiboek aanmaken. In dit draaiboek zullen wij samen alles gaan verwerken. Dit draaiboek zal leidend worden en 4 weken van te voren naar alle leveranciers gestuurd worden.
  • Detailbespreking (6 weken van te voren): Hier wordt de gehele bruiloft tot in de kleinste details besproken en overgedragen. Tevens zullen wij op basis hiervan het conceptdraaiboek definitief maken, met daarin alle details.
  • Laatste checkgesprek (1 week van te voren): In dit gesprek zetten we alle puntjes op de i. Het gesprek vindt bij voorkeur plaats op de locatie van de bruiloft.
  • De dag: Dan is toch echt de dag daar, jullie bruiloft met mij als ceremoniemeester. We zullen vooraf bespreken van en tot hoe laat ik aanwezig zal zijn. Ik zal op deze dag alle touwtjes in handen nemen. Dit kan op een losse manier of op een strakkere manier, maar net wat het meest bij jullie past. Ik zal het aanspreekpunt zijn voor de gasten en de leveranciers. Tevens zorg ik dat iedereen weet wat er gaat gebeuren en zal ik er zorg voor dragen dat iedereen op het juiste tijdstip op de juiste plaats is. En natuurlijk alle andere dingen die bij een trouwerij komen kijken van groot tot klein!

We maken er samen een prachtige dag van om nooit te vergeten!!!

 Willen jullie graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek, hartstikke leuk!

Neem gerust contact met mij op.

Njoyce Weddings & Events | 06 – 23 72 67 33 | http://www.njoyce.nl | info@njoyce.nl