In mei 2023 kwamen wij voor het eerst in contact met Joyce. Tijdens de eerste afspraak vertelde ze ons duidelijk wat we van haar als professioneel ceremoniemeester konden verwachten. Joyce kwam tijdens deze afspraak enorm krachtig over. Ze spreekt uit ervaring en heeft het beste met het bruidspaar voor. Zij denkt graag met je mee en geeft je verschillende adviezen. Wij zijn als bruidspaar net iets anders dan een gemiddeld bruidspaar en ook daar wist Joyce een mouw aan te passen :).

De communicatie met Joyce hebben wij als zeer prettig ervaren. Er zijn korte lijntjes en via de app-groep krijg je snel antwoord op de vragen die zomaar in je opkomen. Het draaiboek dat opgesteld wordt heeft een duidelijke lay-out en biedt alle betrokkenen structuur in de dagdelen waarbij zij bij betrokken zijn.  Los van dat Joyce de definitieve versie verstuurt, heb je als bruidspaar alle vrijheid om in de conceptversies te werken. Dit maakt dat je zelf betrokken blijft bij het gehele proces.

Op de dag zelf hebben wij onze handen vrij gehad. Joyce heeft vanaf het moment dat ze er was alles geregeld en uitgezet. Het is fijn om er op zo’n dag een enthousiaste, vrolijke en assertieve ceremoniemeester bij te hebben. Niet alleen wij, maar ook onze dochters (1,5 & 3 jr) én onze gasten hebben Joyce als een zeer prettige ceremoniemeester ervaren. Ze is makkelijker benaderbaar, leuk met kinderen en enorm flexibel.

Wij raden Joyce echt van harte aan!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *