Bruidspaar 11 mei 2024

by

In mei 2023 kwamen wij voor het eerst in contact met Joyce. Tijdens de eerste afspraak vertelde ze ons duidelijk wat we van haar als professioneel ceremoniemeester konden verwachten. Joyce kwam tijdens deze afspraak enorm krachtig over. Ze spreekt uit ervaring en heeft het beste met het bruidspaar voor. Zij denkt graag met je mee en geeft je verschillende adviezen. Wij zijn als bruidspaar net iets anders dan een gemiddeld bruidspaar en ook daar wist Joyce een mouw aan te passen :).

De communicatie met Joyce hebben wij als zeer prettig ervaren. Er zijn korte lijntjes en via de app-groep krijg je snel antwoord op de vragen die zomaar in je opkomen. Het draaiboek dat opgesteld wordt heeft een duidelijke lay-out en biedt alle betrokkenen structuur in de dagdelen waarbij zij bij betrokken zijn. 聽Los van dat Joyce de definitieve versie verstuurt, heb je als bruidspaar alle vrijheid om in de conceptversies te werken. Dit maakt dat je zelf betrokken blijft bij het gehele proces.

Op de dag zelf hebben wij onze handen vrij gehad. Joyce heeft vanaf het moment dat ze er was alles geregeld en uitgezet. Het is fijn om er op zo鈥檔 dag een enthousiaste, vrolijke en assertieve ceremoniemeester bij te hebben. Niet alleen wij, maar ook onze dochters (1,5 & 3 jr) 茅n onze gasten hebben Joyce als een zeer prettige ceremoniemeester ervaren. Ze is makkelijker benaderbaar, leuk met kinderen en enorm flexibel.

Wij raden Joyce echt van harte aan!

Review

by

Bruidspaar 08 juli 2023

Lieve Joyce! 
Wat een mega bijzondere dag! We hebben zo intens genoten van dit bijzondere moment. 
Het was een van de warmste dagen van het jaar maar dat heeft jou niet weerhouden om het voor ons de beste dag van ons leven te maken. 
De planning, alles tot in de puntjes ging gesmeerd! Heen en weer gerend als een malle! Zakdoekjes stonden klaar, ons favoriete drankje in onze handen, jij dacht overal aan! 
Als je een ceremoniemeester zoekt?! Zouden wij echt Joyce aanraden omdat ze weet wat ze doet, ervaring heeft met de bruiloften en gewoon super gezellig is! Wat een topper! 
Mega dank nogmaals, we denken er nog elke dag aan terug. 
 
Liefs, Elske en Kaspar 

Fotocredits: Two Sparkle

Review

by

Bruidspaar 07 juli 2023

Lieve Joyce,

Inmiddels zijn we 8 weken getrouwd en kijken we nog steeds met een grote lach terug op ‘onze dag’.
We hebben ruim een jaar contact gehad en vanaf dag 1 hadden we een klik met jou. Nog geen seconde spijt gehad dat we jou gekozen hebben als onze ceremoniemeester.
De gesprekken vooraf waren gezellig en met veel humor, iets wat bij ons past. We hadden er vertrouwen in dat we ‘onze dag’ volledig aan je over konden laten en dat hebben we ook gedaan. Het hele proces heb je ons begeleid en konden we ook bij je terecht voor tips en tricks of voor advies. Je bent duidelijk en recht door zee en wij houden daarvan.
Lieve Joyce, het is dat er geen bruiloft meer komt maar anders zouden we je sowieso meteen bellen 馃槈

Veel Liefs Joyce en Johan

Fotocredits: Two Sparkle

Jessy & Floris

by

Feest!

Een feest vond ik het om deze bruiloft te mogen doen.聽Begin september mocht ik de ceremoniemeester zijn voor de driedaagse bruiloft van Jessy en Floris. Elke bruiloft die ik mag doen is natuurlijk een feestje, maar聽dit聽was wel een heel聽bijzondere. Het was keihard werken, maar聽vooral聽ook enorm genieten.

Jessy en Floris聽zijn getrouwd in een prachtig kasteel nabij Girona!

Alles aan deze bruiloft was te gek:
路 Het bruidspaar; twee geweldige聽mensen!
路 De gasten; wat een leuke mensen, zij weten echt wat feesten is.
路 De locatie; wauw, echt een prachtige plek.
路聽De聽aankleding; tot in de kleinste details perfect.
路 De mensen van Castell d麓Empord脿;聽zij聽hebben mij zo fijn geholpen.
路 De mensen van het team; kapper, fotografen, bloemist, dj, saxofonist聽en聽de band.聽Ik聽heb met iedereen echt gezellig聽en goed聽samengewerkt.


Jessy en Floris hebben mij ingehuurd als hun professioneel ceremoniemeester.聽Al voor de bruiloft hebben we meerdere keren intensief contact gehad om hun wensen tot in detail door te spreken en nu was het eindelijk zo ver..Het begon op maandagochtend heel vroeg op het vliegveld in Rotterdam, waarvandaan ik met de gasten naar Girona vloog. Eenmaal aangekomen in Castell d麓Empord脿,聽gingen we gelijk naar het zwembad waar iedereen werd voorzien van een drankje.聽聽Daarna werd er聽champagne geserveerd en kon het toekomstig bruidspaar de gasten verwelkomen. Het feest kon nu echt beginnen. In de tussentijd maakte ik de kamers in gereedheid, want alle gasten kregen hun eigen welkomscadeau’s.

鈥檚 Avonds聽werd iedereen verwacht in het wit met een touch of red, waar ze in een perfect aangeklede tuin ontvangen werden, met natuurlijk champagne. Daarna聽werd er chique gedineerd聽en tussendoor speelde er een geweldige Spaanse band inclusief een Spaanse danseres.聽Dit was echt ontspannen genieten voor iedereen.

De volgende ochtend聽konden de gasten聽rustig wakker worden met een heerlijk ontbijt, waarna zij聽fijn聽tijd voor zichzelf hadden. Ondertussen was ik natuurlijk aan het rennen en vliegen om alles voor deze bijzondere dag helemaal top te krijgen. Van de tafels voor het eten, de聽aankleding van de trouwkapel, de kamer van het bruidspaar en zelfs聽bood ik nog聽wat hulp aan de gasten her en der. Maar het eindresultaat mocht er zijn,聽wauw聽wat zag het er perfect uit!

Toen was eindelijk het moment daar; de ceremonie. Eerst kwam natuurlijk de bruidegom, daarna hun beide te schattige dochters en daarna de bruid. De ambtenaar van de burgerlijke stand was deze dag een zeer dierbare vriend聽en聽ondanks dat hij zenuwachtig was,聽deed hij het geweldig. De zanger van de band zong nog聽driegeweldige nummers,聽wat het plaatje聽helemaal compleet maakte.聽Na de ceremonie ging iedereen naar聽het balkon waar natuurlijk werd geproost met champagne聽en聽was er de bruidstaart.聽Ook聽gingen we foto’s maken (wat fijn dat er聽twee聽fotografen waren, hierdoor verliep alles soepel), was er tijd聽om in聽het gastenboek te schrijven en kregen de gasten ook nog heerlijke amuses聽te eten. Daarna was het tijd voor het uitgebreide diner聽onder聽begeleiding van een dj en een saxofonist, dit maakte het plaatje wederom聽helemaal聽compleet.

Het eten werd al een echt feest, en ja toen moest de avond nog beginnen. Nadat iedereen van alle gangen had genoten,聽gingen we naar de feestzaal, waar het feest dan echt losging. Hier was niet alleen de dj en de saxofonist, maar ook de band. Ik heb aardig wat feesten meegemaakt, maar deze staat zeker in聽mijn top drie en ondanks dat ik deze hele dag in de weer was heb ik natuurlijk ook nog even meegedanst.

Wat was het een geweldige dag!

De volgende ochtend tijdens het ontbijt zat iedereen聽nog聽na te genieten聽.聽We hebben wederom heerlijk ontbeten en toen was helaas het moment daar, om weer naar het vliegveld te gaan,聽maar wel met een voldaan gevoel.

Achteraf聽kreeg ik dit bericht nog van het bruidspaar:

“Wat zijn wij ontzettend blij met jou en wat heb je alles perfect uitgevoerd. Niets was je teveel en tussen het regelen door hebben we ook samen gelachen. Wij kijken terug op fantastische dagen en wat hebben wij als gezin genoten.
Echt bedankt voor alles, je bent een topper.”

Ja dan word je toch echt blij en trots!!

Lieve Jessy en Floris, dank dat ik deze dagen voor jullie mocht begeleiden聽als professioneel ceremoniemeester聽en zoals gezegd het was een feest om te mogen doen.

Liefs,

Joyce

Weddingplanner Apeldoorn

 

Fotocredits: Eppel fotografie

Locatie: Castell d鈥橢mporda
Fotograaf: Eppel fotografie
Kapster en Visagie: Romina Mazzitelli
Band: Joel Borelli
Saxofonist: Saxy Mr. S
DJ: DJ Freek
Bloemist: Art 1 Flor
Spaanse Band: Flamenco

TROTS!

by

Referentie:

Trots en blij, ja dat was ik echt toen ik de referentie binnen kreeg.
Toen ik Njoyce begon, wist ik natuurlijk dat het iets is wat ik met zoveel plezier doe.
En als je dan zo’n referentie krijgt is dat helemaal een bevestiging!

Twee weken geleden had ik een ontzettend leuk 60 jarig jubileumfeest van Van Niel Installatietechniek.
Op deze leuke middag mocht ik de ceremoniemeester zijn.

En achteraf kreeg ik deze mail;

Van harte kunnen wij Njoyce Wedding & Events bij een ieder aanbevelen.

Joyce heeft tijdens ons eerste gesprek al een uitermate positieve indruk gemaakt door haar open, duidelijke en vriendelijke wijze van communiceren.

Zij kan goed luisteren, komt met goede idee毛n, neemt initiatief en haar adviezen hebben inhoud.

Haar empatisch vermogen is uiterst hoog en zoals een goed verstaander betaamd heeft zij maar een half woord nodig.

Voor en tijdens het event toont Joyce haar betrokkenheid en werkt zij met een grote inzet en zorg voor het met succes welslagen van het event.

Gedurende het event worden de kleinste details nauwlettend in de gaten gehouden en op de juiste momenten wordt er actie ondernomen op een gepaste wijze waar het nodig is.

Met het inschakelen van Njoyce Wedding & Events doe je de juiste keuze

Cees van Niel , van Niel Installatietechniek Twello 聽

Ja daar word ik heel blij van!!!
Dank Cees voor het vertrouwen in mij!

Fotocredits; Renee Krijgsman Fotografie
Locatie; 聽 聽 聽 Sandton IJsselhotel