Op 18 mei 2024 zijn wij getrouwd op Landgoed Groot Warnsborn. Een prachtige dag die we nooit meer zullen vergeten. Mede mogelijk gemaakt door Joyce, een fantastische ceremoniemeester! Ze heeft letterlijk alles uit handen genomen voor ons die dag. Wat ervoor heeft gezorgd dat we in de aanloop naar de bruiloft toe al ontzettend ontspannen konden zijn en het vertrouwen hadden dat dit helemaal goed ging komen. Een fijn gevoel als je al genoeg te regelen hebt…;)

Joyce is enthousiast, heel sociaal en spontaan, met fijne energie om haar heen. In de gesprekken vooraf aan de bruiloft neemt ze de tijd en is ze er helemaal voor jullie. Daarbuiten konden we altijd contact opnemen via de groepsapp (die ze gelijk aanmaakt vanaf de kennismaking) en kregen we iedere keer gelijk antwoorden op onze vragen.

Op de dag zelf bleken de lichtletters niet geleverd. Zonder blikken of blozen zei ze gelijk: ‘komt goed, ga ik regelen’! Wij wisten ook gelijk: dit komt goed, geen twijfel en geen stress. Toen we 2 uur later terugkwamen in de tuin stonden de lichtletters er al! Top! Voor het diner zou Joyce ook nog wat zaken klaarzetten. Vooraf vroeg ze hoe we dit wilden en dit pakte precies zo uit zoals wij hadden aangegeven, echt geweldig mooi!

Verder is Joyce onzichtbaar aanwezig. Met kinderen is ze ook super goed en soms even een fijne afleider! Gasten hebben meerdere keren aangegeven dat ze het contact met Joyce zo prettig vonden, voor ons minstens zo belangrijk natuurlijk.

We hebben Joyce dan ook al meerdere malen aanbevolen aan andere echtparen. We zouden dan ook iedereen een ‘Joyce’ gunnen op zijn bruiloft 😉

Nogmaals bedankt voor de goede organisatie en de fijne communicatie, Joyce! Het was een dag om nooit meer te vergeten, zo mooi!!

Veel liefs, Jos, Judith, Luc en Guus

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *